— compania

Compania de construcţii “Basconslux” SRL a fost fondată la 8 aprilie 2003 de Nicolae Madan. Este una dintre cele mai mari întreprinderi de construcţie din Republica Moldova, pe parcursul anilor a ciştigat încrederea multor cetăţeni, ce nu regretă în prezent alegerea facută.


— obiective

“Basconslux” SRL are ca obiectiv crearea posibilităţilor pentru fiecare familie din Republica Moldova, de a avea propria locuinţă. Prin activitatea sa intenţionează să contribuie la formarea în Republica Moldova a unei piețe civilizate de spațiu locativ, să ofere modalităţi noi şi sigure de finanţare, să implementeze cele mai performante tehnologii naţionale şi mondiale de construcţie , care creează posibilitatea de a construi case calitative, la preţuri accesibile.

— echipa

Pentru realizarea acestui obiectiv a fost selectată o echipă de profesionişti, care a crescut în prezent până la aproape 900 de persoane. De asemenea, s-au făcut investiţii semnificative în achiziţia utilajelor necesare procesului de construcţie.

  Basconslux a devenit pentru mine precum o familie numeroasă la care ţin foarte mult. În toţi anii de activitate am reuşit să creştem datorită politicii oneste faţă de clienţi şi a construcţiilor calitative. Această abordare ne-a permis să ajungem în topul companiilor de construcţii din Moldova.

  Eugenia Pelihataia

  Contabil-şef

  Eugenia Pelihataia
  Contabil-şef

  Lucrez de puţin timp în această întreprindere, dar îmi face plăcere să ştiu că în spatele conturilor pe care le gestionăm stau mulţi oameni mulţumiţi de investiţia pe care au făcut-o.

  Elena Curcubet

  Contabil

  Elena Curcubet
  Contabil

  Activitatea în compania Basconslux a schimbat foarte multe în viaţa mea şi m-a făcut mult mai principial. Ţin foarte mult ca clienţii să primească la timp o locuinţă, care să-i bucure toată viaţa.

  Denis Chebeș

  Director Financiar

  Denis Chebeș
  Director Financiar

  Îmi place să spun clienţilor noştri că noi nu vindem doar apartamente bune, dar ca bonus le oferim şi o doză de fericire, indiferent de numărul de m² achiziţionaţi. Unii clienţi chiar au devenit prieteni şi ne recomandă altor persoane.

  Ion Sterea

  Manager Vânzări

  Ion Sterea
  Manager Vânzări

  La Basconslux sunt de un an şi recunosc că am multe lucruri de învăţat. Totuşi, cea mai mare satisfacţie o am atunci când văd clienţi, care se bucură că au cumpărat de la noi un apartament.

  Lucia Morari

  Manager Vânzări

  Lucia Morari
  Manager Vânzări

  Proiectele realizate pentru Basconslux sunt tot timpul o provocare. Trebuie să iai în calcul foarte mulţi factori pentru ca proiectul final să fie unul bun, să se înscrie armonios în arhitectura oraşului, iar apartamentele să posede o planimentrie comodă pentru locatari.

  Alexandru Storojenco

  Arhitect

  — reușitele

  Eforturile dezvoltatorului de imobile s-au materializat în aproape 5 mii de clienţi, care au ales locuinţele construite de Basconslux pe parcursul a 15 ani de activitate. În plus, renumele câştigat de companie a permis semnarea mai multor contracte cu întreprinderi de stat şi private pentru construcţia de spitale, oficii, vile, etc.

  — politica financiară

  Basconslux duce o politică flexibilă a preţurilor la apartamente, care variază în funcţie de locaţie, cerere şi conjunctura de pe piaţa imobiliară.

  Vă așteptăm în oficiul nostru

  OFICIU
  Lev Tolstoi 24/1 str., mun. Chisinau
  ORELE DE LUCRU
  08:00―18:00 Luni—Vineri, 08:00―14:00 Sîmbătă