Întrebări frecvente

Pentru a procura un apartament de la compania "Basconslux" SRL, cetăţenii Republicii Moldova au nevoie de buletinul de identitate, iar cetățenii străini - de paşaport. Toate achitările se efectuează în lei moldovenești la cursul oficial al BNM în ziua efectuării plății, în contabilitatea "Basconslux" SRL. De asemenea plățile se efectuează și prin virament, direct pe contul companiei, în lei moldovenești dacă transferul se efectuează pe teritoriul R.M, sau în euro dacă transferul are loc de peste hotarele ţării. Apartamentele pot fi achitate în rate, pînă la finalizarea construcţiei, prima rată de achitare fiind de la 30% pînă la 50%, restul procentelor se stabilesc individual, cu fiecare persoană în parte. Dacă se achită 100% la semnarea contractului,clienţii pot beneficia de o reducere, despre acest fapt se dicută individual la oficiu companiei.
Carcasa casei este construită din beton – armat (structura casei), umplutura pereţilor exteriori se face din BCA (beton celular autoclavizat). Un material de construcții modern, eficient și un termoizolant bun.Faţada casei este termoizolată cu penopoliuritan. Pereţii auxiliari interiori sunt construţi din cărămida roşie şi gipso-plită.Curtea casei va fi amenajată cu locuri de joacă pentru copii.
Apartamentele se dau în varianta albă: uşa metalică la intrare, pereţii prelucraţi cu amestec uscat alb, podeaua turnată cu şapă de ciment, în fiecare apartament particular este instalat cazanul, care este inclus în costul apartamentului și conectat la caloriferele din odăi. Deasemenea este instalată electricitatea, canalizarea, ventilarea și ţeava de fum de la cazan. Ţeava de gaz este trasă pînă în bucătărie şi sunt instalate contoarele la gaz, apă și lumină. Balcoanele sunt de tip închis și toate ferestrele sunt de tip termopan.
În fiecare scară în care sunt de la 9 la 12 etaje locative, va fi instalat 1 ascensor pentru pasageri, iar în blocurile care au mai mult de 12 etaje, vor fi instalate 2 asccensoare.

Nu ați găsit răspuns?

Rugăm să ne contactați telefonic

(08:00―18:00)

+373 22 898217, +373 22 898218, +373 60001599, +373 60001577